Artikler

Leavitt-Ry – Modellen med de mange muligheder

Leavitt-Ry-modellen er, som mange har konstateret, en ganske god model til at strukturere og analysere en given organisation eller bare en del af denne. Modellen er oprindeligt udarbejdet og tilpasset af Harold Leavitt (diamant-modellen) og sidenhen udvidet af J. C. Ry Nielsen og Morten Ry.

Modellen er udviklet for en del år siden, hvor der i forhold til forståelsen af organisationer var en mere rationel opfattelse af sammenhænge, og virkemidler til at få løst opståede problemer, men med respekt for dette perspektiv vil den selv i dag være ganske brugbar.

7680 Downloads


Vejledende disposition for afgangsprojekt

For mange er det at skrive et afgangprojekt på Diplomuddannelsen i ledelse en udfordring. Dels er det mange år siden de sidst har skrevet en tilsvarende opgave - hvis de overhovedet har, og dels er de usikre på om de kan ramme det rette teoretiske og analytiske niveau.

Nærværende vejledende disposition skal på ingen måder ses som den eneste måde at skrive opgave på, men søger du blot hjælp til at komme sikkert gennem skriveprocessen, men mangler en struktur og metode at læne dig op af, så er der hjælp at hente her....